Fakta sida om hällsporrar och idrottskador

Hälsa / Permalink / 0
 
För ett tag sedan så behövde jag finna information om hälsporre, vad det var och hur man behandlar det samt om lite mer kött på benen om olika idrottskador och kom då i kontakt med Hällsporreklinken.se och idrottskadeexperten.se, namnet på dessa sajter säger verkligen vad innehållet man kommer läsa är. Jag uppskattar sidor som är fokuserade på ett ämne så att man verkligen kan bli påläst och inte behöver leta runt på flera sidor och sedan försöka bilda sig en egen uppfattning om problemet. Utan istället kan bli serverad mängder trovärdig och källkrisisk information skriven av experter. 
 
 
Varför googlade jag på detta kan man undra, men det är faktiskt så att jag har en vän vars fru slutat att gå för denne säger att den har hällsporreproblem. Och för mig är det helt otroligt att man ska utesluta motion bara på grund av det, för det i sin tur kommer ge andra hälsoproblem som övervikt. Som tyvärr denna person nu även lider av. Det blir som en ond cirkel, men jag kunde därför finna rellevant information och skicka som länk till min vän som i sin tur kunde berätta för sin fru hur den kan gå tilllväga med sina problem.
 
 
Själv har jag haft ont i min axel nu över en vecka efter ha sovit lite konsit på den och jag tänkte ge det en vecka till, samma ställe som på bilden. Men det fanns väldigt mycket information om olika skador idrottskadeexperten och dom guider en till bra kliniker för behandling i den staden man bor. Nyligen berättade en på jobbet att den hade haft ont på ett ställe på ryggen i 6 veckor och sedan gav den upp och gick till en natrapat och vet ni vad som hände? Jo hon blev botat direkt. Det är verkligen så att vi svenskar ofta försöker självläka hemma i månder för något vi kan få hjälp av. Det är till och med så pass att vissa går med riktigt allvarliga problem som hade kunnat botas om det bara hade sökt fakta och gått till en specialist. Vissa skador kan till och med bli kroniska!
 
Hoppas ni tyckte detta var bra tips och jag hoppas att min axel blir bra snart, otroligt att man kan få så ont i axeln genom att man sover på den fel. 
 
 
 
 

Liknande inlägg

Till top